zo 22 sept (09:30)
Ds.J.Tadema - Nijkerk
zo 22 sept (18:30)
Ds. J. v. Rumpt-Barneveld

Gezocht: leiding voor "De jeugdhof"

Voor “De Jeugdhof” zijn we nog op zoek naar twee leidinggevenden. Voor de donderdag middag om de week. Zonder extra leiding kunnen we nog niet elke week club aanbieden. Voor extra informatie / aanmelding kan met mij contact opgenomen worden.

Groeten, Adriaan Bos, namens 'De Jeugdhof' (06-53350468)

Creatief bezig zijn….

We gaan weer iets moois maken samen met de dames  groot en klein van de gemeente voor de kerkpleinactie van 5 oktober.

We hebben weer 4 avonden voor de crea gepland en wel op…….

Dinsdagavond 24 september

Donderdagavond 26 september

Maandagavond  30 september

Woensdagavond 2 oktober.

Zet het vast in jullie agenda

We beginnen om 19.00 uur hartelijk welkom bent u/jij om op een van deze avonden ons te komen helpen.

Misschien heeft u/jij nog een leuk idee om te maken of iets gezien en dat het ook iets is voor de crea en voor de verkoop van de kerkpleinactie.

Wij zien u/jou graag op een van de avond kom dan gezellig met een zus of vriendin, je buurvrouw voor een leuke en creatieve avond.

Alle avonden vinden weer plaats net als vorig jaar plaats in de schuur bij de Familie G. van Putten Eendrachtstraat 31 te Terschuur.

We zijn nog op zoek naar kleine kinderparaplu’s, zakjes potpourri, takken van de  kronkelhazelaar, takken met rode besjes, walnoten, hazelnoten, beukennootjes, eiken dopjes, kastanjes, rode kleine appeltjes [males] en hortensia’s.

Groet,  Aartje, Hennie, Evelien en Rita.

Verkoop collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes.

Verkoop van collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes elke derde woensdag van de maand van 19:00 – 19:45 uur in verenigingsgebouw de Hof. Er zijn collectebonnen te koop van €0,50, €0,75,  €1,00 en €2,50.  Deze worden geleverd in vellen van 20 stuks. Het is mogelijk om met PIN te betalen.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Talentenbank

Vergeet u de talentenbank niet in te vullen? Deze staat online! De eerste formulieren zijn ingevuld, automatisch gemaild en verwerkt.
Waar kon ik de talentenbank ook al weer vinden? Via de startpagina van de website is de pagina van de talentenbank te vinden. Zie de knop rechts bovenin naast ‘ANBI’.
Vult u alstublieft de informatie zo volledig mogelijk in. Ben u klaar met invullen? Druk op ‘verzenden’. Het ingevulde formulier zal automatisch verstuurd worden naar een speciaal hiervoor aangemaakt e-mailadres.Vanuit hier zal de informatie in een intelligent Excel-bestand verwerkt worden. Het doel is om een talentenbank te krijgen waar in de talenten van de gemeente te filteren zijn. Geen internet of hier niet handig mee? Geen zorgen. Wanneer u het formulier graag wilt invullen, maar dit lukt niet via de website, dan verwijzen wij u naar De Hof. Hier ligt het formulier ook in een papieren versie. U kunt deze na het invullen inleveren bij de koster of een lid van de Commissie van Beheer. Uw papieren formulier zal in het bestand verwerkt worden.

Met vriendelijke groet, de Commissie van Beheer

Uitzending kerkdienst via internet

Vanaf heden zijn de diensten van onze gemeente live te volgen op www.kerkdienstgemist.nl

Deze uitzendingen komen naast de bestaande uitzending via de kerkradio.

Ook is hier een dienst op een later tijdstip alsnog te beluisteren of te downloaden

Kerkrentmeesters en commissie van beheer

za 21 sept (08:00)
Heggen rondom de kerk knippen