zo 23 feb (09:30)
zo 23 feb (18:30)
Ds. M. v. Campen Ede

liturgie bevestiging ambtsdragers D.V. zondag 16 februari

1 maart: GZB VOORJAARSCOLLECTE : Geef jongeren in achterstandswijken een betere toekomst

In achterstandswijken van grote steden in Nicaragua biedt de Iglesia Reformada zo'n 375 kinderen en tieners een kans om te ontsnappen uit de vaak uitzichtloze situatie van armoede, geweld en verslaving. Elke dag zijn ze welkom in de kerk. Ze krijgen bijles, zingen en sporten samen, maar wat misschien wel het belangrijkste is: ze krijgen aandacht en liefde. Bovendien krijgen de meest arme kinderen ook nog eens een maaltijd. Kosten voor de naschoolse opvang is € 20 per maand per kind. Als arme kerk in een arme wijk is de Iglesia Reformada niet in staat om dat zelf te financieren. Hulp vanuit Nederland is dan ook meer dan welkom. Helpt u mee? Dat kan tijdens de voorjaarscollecte op D.V. zondag 1 maart of maak een gift over naar de GZB, rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45 o.v.v. 'voorjaarscollecte'. Op zondag 23 maart kunt u de folders en collectezakjes alvast meenemen vanuit de kerk. Alvast heel hartelijk dank voor uw steun! Zie voor meer informatie over het werk van de GZB in Nicaragua: www.gzb.nl/nicaragua.

Namens de zendingscommissie

Liturgie doopdienst 9 februari 2020 van Mats van de Bunt en Luuk van Veluw

Klik hier voor de liturgie van de Themadienst van zondagmorgen 26 januari samen met kinderen van 'De Zaaier'

Alpha Cursus 2020  van start in Terbroek

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Klik hier voor alle informatie

Acceptgirokaarten solidariteitskas.

Door een misverstand zijn er afgelopen week een aantal voorbedrukte acceptgiro kaarten t.b.v. de solidariteitskas met het oude bankrekeningnummer bezorgd. Het juiste bankrekeningnummer moet zijn: NL82 RABO 0373 7340 50 Voor vragen kunt u contact opnemen met G. van de Koot.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Gezocht: leiding voor "De jeugdhof"

Voor “De Jeugdhof” zijn we nog op zoek naar twee leidinggevenden. Voor de donderdag middag om de week. Zonder extra leiding kunnen we nog niet elke week club aanbieden. Voor extra informatie / aanmelding kan met mij contact opgenomen worden.

Groeten, Adriaan Bos, namens 'De Jeugdhof' (06-53350468)

Verkoop collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes.

Verkoop van collectebonnen en inleveren verjaardagszakjes elke derde woensdag van de maand van 19:00 – 19:45 uur in verenigingsgebouw de Hof. Er zijn collectebonnen te koop van €0,50, €0,75,  €1,00 en €2,50.  Deze worden geleverd in vellen van 20 stuks. Het is mogelijk om met PIN te betalen.

Kerkrentmeesters en commissie van beheer.

Talentenbank

Vergeet u de talentenbank niet in te vullen? Deze staat online! De eerste formulieren zijn ingevuld, automatisch gemaild en verwerkt.
Waar kon ik de talentenbank ook al weer vinden? Via de startpagina van de website is de pagina van de talentenbank te vinden. Zie de knop rechts bovenin naast ‘ANBI’.
Vult u alstublieft de informatie zo volledig mogelijk in. Ben u klaar met invullen? Druk op ‘verzenden’. Het ingevulde formulier zal automatisch verstuurd worden naar een speciaal hiervoor aangemaakt e-mailadres.Vanuit hier zal de informatie in een intelligent Excel-bestand verwerkt worden. Het doel is om een talentenbank te krijgen waar in de talenten van de gemeente te filteren zijn. Geen internet of hier niet handig mee? Geen zorgen. Wanneer u het formulier graag wilt invullen, maar dit lukt niet via de website, dan verwijzen wij u naar De Hof. Hier ligt het formulier ook in een papieren versie. U kunt deze na het invullen inleveren bij de koster of een lid van de Commissie van Beheer. Uw papieren formulier zal in het bestand verwerkt worden.

Met vriendelijke groet, de Commissie van Beheer

do 27 feb (19:45)