Ds. M. v. Campen - Ede
Ds. W.C. Polinder - Putten

VAKANTIE BIJBEL WEEK:

De laatste week van de zomervakantie staat in het teken van de Vakantie Bijbel Week.

Op dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend is het de beurt aan de groepen 1-6 van de basisschool. Dinsdag-, en woensdagavond komen de tieners, dit is groep 7 t/m klas 2. De slotavond is op donderdagavond, hierbij komen alle kinderen, tieners, ouders en andere belangstellenden samen om de VBW af te sluiten. De laatste zondag van de zomervakantie is er een openluchtdienst, waarbij de dominees van de Gereformeerde Kerk Zwartebroek en de Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur gezamenlijk de dienst leiden.

Tijdens de VBW gaat de bijbel open, is er een sketch, wordt er gezongen o.l.v. een muziekgroep en zijn er verschillende activiteiten.

Het VBW-jaarthema komt van de HGJB.

stuurgroep

Kalinda van Veen, Roxenne van Veluw, Marlies van Maanen, Arianne Berkhof, Ilse van 't Bosch, Sarah Buijtenhuis, Bert van de Glind en Laura Ringeling

muziekgroep o.l.v.

Mariska van de Koot en Myrthe van de Glind