Ds. M. v. Campen - Ede
Ds. W.C. Polinder - Putten

Kinderoppas

Iedere zondagochtend en op feestdagen is er kinderoppas voor de jongsten van onze gemeente. Volwassenen
en jongeren boven de 12 jaar worden ingedeeld om per toerbeurt op de kleinsten te passen.
De kinderoppas is in de benedenzaal van verenigingsgebouw De Hof.
Aan de oudere kinderen wordt elke week een Bijbelverhaal verteld, gebeden en gezongen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de crèchemethode ‘Kijk en luister’.
Op de zondagen dat er Bijbelklas is, komt de jongste groep van de Bijbelklas (de 3/4/5 jarigen) vanuit de kerk naar de oppas. Er wordt altijd gewacht tot die kinderen er ook zijn, zodat ze samen kunnen luisteren naar een nieuw verhaal.

Contactpersonen kinderoppas:

Hier kan het oppas rooster gedownload worden (PDF): rooster 2023